Institutul de Chimie

  • Romanian
  • English

Noaptea cercetatorilor

 Stimati colegi, suntem invitați să participăm la evenimentul de importanță majoră pentru știința din Republica Moldova – NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI, ediția a VII-a (27 noiembrie 2020, începând cu orele 16.00), care anul acesta se va desfășura exclusiv în mediul ONLINEși va fi disponibil la link-ul https://noapteacercetatorilor.md/!

Organizatorii – consorțiul Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Științe a Moldovei și Institutul de Dezvoltarea Societății Informaționale – au pregătit un vast program ce include mai multe activități, disponibil la link-ul https://noapteacercetatorilor.md/program.

De asemenea, în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor Europeni vor fi nominalizați tinerii câștigători ai concursului Rube Goldberg, precum și laureații concursurilor „Cea mai bună lucrare de student în domeniul științei și inovării”, „Cea mai bună prezentare de elev a școlii, gimnaziului, liceului” și „Cea mai bună lucrare de elev în domeniul creației și inovării”. Detalii la link-ul https://noapteacercetatorilor.md/concursuri.

Mai multe detalii despre activitatea Academiei de Științe a Moldovei, organizațiilor din domeniile cercetării și inovării, a instituțiilor de învățământ superior, implicarea tinerilor în cercetare sunt disponibile la link-ul https://noapteacercetatorilor.md/science4society.

Evenimentul va fi transmis online de privesc.eu https://www.privesc.eu/Arhiva/92858/Noaptea-Cercetatorilor-Europeni-2020și de IDSIPagina principala | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020Va rugam sa distribuiti informatia colegilor.