Institutul de Chimie

  • Romanian
  • English

AVIZ -

      Reprezentantii companiei Scientific Knowledge Services, companie ce reprezinta celebre edituri academice printre care Taylor and Francis, Cambridge University Press, British Medical Journals si Royal Society of Chemistry au deschis pe o perioada de o luna de zile accesul la toate revistele electronice din cadrul editurii Royal Society of Chemistry.

 

In randurile ce urmeaza gasiti toate detaliile necesare pentru accesul la aceste reviste. Va rog mult sa promovati aceasta oportunitate printre colegii dumneavoastra.

 

Detalii access

 

*Access :pe baza Ip-urilor Inistitutiei dumneavoastra

*Data incepere acces: 15 octombrie

*Data sfarsit acces: 15 noiembrie

 

Accesati

http://pubs.rsc.org   

 

Caracteristicile produsului:

 

Nivelul stiintific de mare calitate, publicare articolelor de mare impact in cel mai scurt timp posibil si informatiile despre tehnologia de ultima generatie ce se gasesc in revistele acestei edituri sunt doar cateva din principalele avantaje pentru autori si cititori din cadrul Royal Society of Publishing.

Recunoscute ca un etalon in cadrul domeniului chimie, revistele Royal Society of Chemistry, in numar de 39, din care 31 au factor de impact conform Thomson Reuters acopera subdomeniile principale ale chimiei precum : chimia organica , chimia anorganica si chimie medicala pentru a enumera doar cateva dintre ele.

 

Scientific Knowledge Services nu își asumă doar rolul de simplu agent. Principalul și cel mai important rol al său este să creeze o conexiune între câteva edituri selectate și mediul academic și de cercetare din Bulgaria, în care accesul la conținut este la fel de important ca alte aspecte cum sunt analiza nevoilor informaționale, creșterea vizibilității activităților de cercetare din țara dvs., instruirea autorilor și editorilor pentru a obține un impact mai mare bibliotecile de cercetare și educare, pentru o utilizare eficientă a informației.

 

Va rugam sa promovati aceasta oportunitate tuturor celor interesati.